U M U T

Enfeksiyon Hastalıkları

Uzm.Dr.Muret ERSÖZ ARAT

Özgeçmiş

1976 izmir doğumluyum, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 2000 yılı mezunuyum. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanlığımı 2006 yılında aldım. 2006- 2012 yılları arasında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yaptım. 2012-2014 yılları arasında Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde , 2014-2017 yılları arasında Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde , 2018 yılından itibaren Özel Ordu Umut Hastanesinde görev yaptayım. Enfeksiyon kontrol hekimliği sertifikam, akupunktur ve kupa hacamat sertifikam ve işyeri hekimliği sertifikam mevcut.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi

Deneyim